Liikettä asiakkaamme laatutyöhön

Yrityksen kantava teema on tehdä laatua ja pysyä liikkeessä tai pistää liikettä laadun tekemiseen. Siihen meillä on tarjota kaksi maisteria, sopivan ”äkäistä akkaa” pistämään hommiin vauhtia, kirittämään toisiamme ja asiakkaitamme, täydentämään osaamistamme. Erilaista osaamista, erilaista kokemusta, mutta molemmilla yhteisenä tekijänä elintarviketurvallisuus. Toimimme ulkoistettuina laatupäälliköinä, tuotetietoasiantuntijoina, kouluttajina, tiedon hankkijoina ja henkilöstön sparraajina. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Henkilöstö

null

Vuokko Niemitalo

THM, toimitusjohtaja

Vuokko on koulutukseltaan lailllistettu ravitsemusterapeutti, ammatillisten aineiden opettaja ja koulutettu johtamis- ja Food Safety -järjestelmien auditoija. Hänellä on lisäksi koulutusta johtamisesta ja elintarviketekniikasta sekä kokemusta tuotekehityksestä, koulutuksesta ja ravitsemusneuvonnasta. Erityisosaamisaloja ovat elintarvikelainsäädännön tuntemus, tuotetiedon hallinta, johtamis- ja  Food Safety -järjestelmät.

p. 040 736 4847

 

 

null

Laura Ahvenniemi

TtM, laatuasiantuntija

Laura on koulutukseltaan organisatoriseen eronomiaan suuntautunut TTM (liittyy mm. elintarviketyöntekijöiden työhyvinvointiin). Hänellä on lisäksi koulutusta laboratorio- ja elintarvikealasta, johtamisjärjestelmien auditoijakoulutus, usean vuoden kokemus Food Safety -järjestelmien käytännön toteutuksesta sekä osaamista elintarvikealan kuljetusten vaatimuksista. Hänen erityisalaansa ovat työhyvinvointi, sisäiset ja toimittaja-auditoinnit, mikrobiologia, mittareiden tarkastukset ja perusmakutestaukset. Hän toimii myös em. aihealueiden kouluttajana.

p. 040 152 5960

 

null

Olisiko tässä paikka sinun kuvallesi?

Kokenut elintarviketurvallisuuden ammattilainen, ilmianna itsesi!

Yhteistyökumppanimme