Liikettä asiakkaamme laatutyöhön

Yrityksen kantava teema on tehdä laatua ja pysyä liikkeessä tai pistää liikettä laadun tekemiseen. Siihen meillä on tarjota kolme asiantuntijaa pistämään hommiin vauhtia, kirittämään toisiamme ja asiakkaitamme, täydentämään osaamistamme. Erilaista osaamista, erilaista kokemusta, mutta kaikilla yhteisenä tekijänä elintarviketurvallisuus ja luotettavat tuotetiedot. Toimimme ulkoistettuina laatupäälliköinä, tuotetietoasiantuntijoina, kouluttajina, tiedon hankkijoina ja henkilöstön sparraajina. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Henkilöstö

null

Vuokko Niemitalo

THM, toimitusjohtaja

Vuokko on koulutukseltaan lailllistettu ravitsemusterapeutti, ammatillisten aineiden opettaja ja koulutettu johtamis- ja Food Safety -järjestelmien auditoija (FSSC 22000, BRCGS, ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001). Hänellä on lisäksi koulutusta johtamisesta ja elintarviketekniikasta sekä kokemusta tuotekehityksestä, koulutuksesta ja ravitsemusneuvonnasta. Erityisosaamisaloja ovat elintarvikelainsäädännön tuntemus, tuotetiedon hallinta, johtamis- ja  Food Safety -järjestelmät.

p. 040 736 4847

null

Laura Ahvenniemi

TtM, laatuasiantuntija

Laura on koulutukseltaan organisatoriseen eronomiaan suuntautunut TTM (liittyy mm. elintarviketyöntekijöiden työhyvinvointiin). Hänellä on lisäksi koulutusta laboratorio- ja elintarvikealasta, johtamisjärjestelmien auditoijakoulutus, usean vuoden kokemus Food Safety -järjestelmien käytännön toteutuksesta sekä osaamista elintarvikealan kuljetusten vaatimuksista. Hänen erityisalaansa ovat työhyvinvointi, sisäiset ja toimittaja-auditoinnit, mikrobiologia, mittareiden tarkastukset ja perusmakutestaukset. Hän toimii myös em. aihealueiden kouluttajana.

p. 040 152 5960

null

Reetta Väisänen

TTM, ELINTARVIKE- JA TUOTETIETOASIANTUNTIJA

Reetta on valmistunut Itä-Suomen yliopistosta opiskeltuaan ravitsemustiedettä ja elintarvikebiotekniikkaa. Reetalla on työkokemusta ravintola-alalta sekä Suomesta että ulkomailta, joten ruoanvalmistuksen prosessit ovat hänelle tuttuja. Reetan vastuualueena on erityisesti tuotetietoasiat. Lisäksi hänen koulutuksensa ja työkokemuksensa vahvistaa yrityksemme osaamista erityisesti HoReCa -alan palveluissa sekä elintarvikebiotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä.

p. 050 556 7586

Yhteistyökumppanimme