Palvelut

Yhdistämme osaamistamme elintarvike- ja ruokapalveluyrityksille suunnattuihin palveluihin. Hallitsemme HACCPit, luomut, omavalvonnat sekä tavallisimmat laatu-, turvallisuus- ja tuotestandardit. Työstämme tuotetiedot, kuvaamme prosessit, arvioimme riskit ja teemme puolestanne tarkastuksia ja auditointeja. Tarvittaessa huolehdimme, että laatujärjestelmää kehitetään ja kaikki pakolliset osa-alueet tulee tehtyä. Emme yksin, vaan yhdessä teidän kanssanne.

Monipuolisen kokemuksemme kautta yhdistämme palveluihimme prosessiosaamista, ravitsemustietoa, mikrobiologiaa ja työhyvinvointia. Keskiössä on aina laatu, laillisuus ja turvallisuus. Verkostossamme on monen alan osaajia, joten kaikkea ei meidänkään tarvitse osata. Mottomme on: Käännä vaatimus voitoksi!

Kysy meiltä tarjousta kiinteähintaiseen koulutukseen tai tuntihintaiseen konsultaatioon.

Laatu ja elintarviketurvallisuus

Tarvitsetko laatupäällikköä, mutta työtä ei ole koko kokopäiväisesti? Kaipaatko tukea laatutyöhön? Tuliko eteen kinkkinen ongelma? Eikö aika riitä toimittaja-auditointeihin? Tarvitsetko tilanteen arviointia? Etkö tiedä, mistä aloittaa? Juuri näitä tilanteita varten me olemme käytettävissä.

Tuotetiedot

Tuotetietoprosessin hyvä hallinta helpottaa arkielämää. Sen tueksi on kehitetty Tuotetiedot.fi -palvelu, jonka avulla lasket ravintosisällöt, laadit pakkausmerkinnät sekä huolehdit riittävästä dokumentoinnista. Olemme kokeneita konkareita pakkausmerkintöjen laatimisessa. Osaamme laskea, hallitsemme lainsäädännön vaatimukset, ymmärrämme tuotantoprosesseja ja huomioimme kuluttajan tiedontarpeet ja nyt kaikki tämä on jokaisen käytettävissä nettipohjaisen Tuotetiedot.fi -palvelun avulla tai sitten kauttamme hankittavana palveluna.

Koulutus- ja kehittäminen

Laadun kehittäminen sopii usein yritysten kehittämishankkeiden osa-alueeksi. Joten jos suunnittelet yrityksellesi investointeja tai tuotekehitystä, liitä hankkeeseen mukaan laadun ja elintarviketurvallisuuden kehittäminen. Asia, joka on joka tapauksessa hoidettava, kun tuotanto muuttuu tavalla tai toisella. Kehittämishankkeissa autamme suunnittelussa, toteutuksessa ja hallinnoinnissa.